A Milli Takım, Cengiz Ünder’siz çalıştı

A Milli Takım, Cengiz Ünder’siz çalıştı

UEFA Uluslar Ligi’nde Konya’da cumartesi günü İsveç ile karşılaşacak olan milli takım, İstanbul’daki son çalışmasını yaptı

Bağırsak enfeksiyonu geçiren Cengiz Ünder, idmanda yer almadı.TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetimindeki antrenmanısınma hareketleriyle başladı. Ardından dar alan oyunlar oynandı. Daha sonra taktik çalışmaya geçildi ve soğuma egzersizleriyle çalışma son buldu.Bağırsak enfeksiyonu geçiren Cengiz Ünder’in katılmadığı, sakatlığı süren Enes Ünal’ın ise takımdan ayrı çalıştığı antrenman şiddetli yağmur altında yapıldı.A Milli Takım kafilesi, yarın saat 11.20’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak Türk Hava Yolları’na ait uçakla Konya’ya gidecek.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN