Avcılar’da Çocuk Meclisi toplandı

Avcılar’da Çocuk Meclisi toplandı

Avcılar Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Avcılar Belediyesinde toplandı

Minik meclis üyeleri, hazırladıkları önergeyi Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’ye verdiler.Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Avcılar Kent Konseyi Çocuk Meclisini ağırladı. Renkli görüntülere sahne alan buluşmada çocuklar keyifli anlar yaşadı. Avcılar Belediyesi tarafından çeşitli ikramların yapıldığı toplantıda, çocukların velileri de yer aldı. Yaptıkları çalışmalar ve projelerin uygulanma aşamalarını tartışan Çocuk Meclisi üyeleri, gelecek dönem çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular. Öğrenciler, "Avcılar’a Fen Lisesi yakışır" diyerek önerge verdiler. Başkan Toprak, önergeyi Kent Konseyi aracılığıyla meclise getireceğini söyledi."Bir kent çocuklarımızın hayal gücü kadar büyüktür" diyen Başkan Benli şunları söyledi:"Geleceğe yapabileceğimiz en büyük yatırımın erdemli, özgüvenli bireyler olarak yetişmiş çocuklarımızdır. Öğrencilerimizin bilimin ışığında ‘Güçlü ve erdemli’ bireyler olmasını ve ‘Benim manevi mirasım bilim ve akıldır’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda aydınlık yarınlara ulaşmasını diliyorum. Bizim en büyük isteğimiz evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmektir. Çocuklar sizin her zaman sağlıklı ve mutlu olmanızı istiyoruz. Sizlerin mutlu olmasını isteriz. Sanatla uğraşacağınız, sanatla, sporla, bilgiyle büyüyeceğiniz yerleri olanakları sunmak da bizim görevimiz. Avcılarlı olarak çok şanslıyız ama bizim çocuklarımızın bir şansı daha var. Çocuk Bayramı olan başka hiçbir yer yok dünya üzerinde. Türkiye 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı olarak kutlayan bir ülke. Çünkü devletimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir bize.”

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN