BAU Sailing Takımı, Campus Cup’ta tüm kupaları topladı

BAU Sailing Takımı, Campus Cup’ta tüm kupaları topladı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve iki gün süren Campus Cup Yelkenli Yarışları’na Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Yelken Takımı damga vurdu

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından bu yıl 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde düzenlenen Campus Cup, üniversiteli yelkencileri Marmaris’te bir araya getirdi. Marmaris Körfezi’nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 25 üniversiteden 38 ekip mücadele etti. Organizasyonda iki gün boyunca yarışlar gerçekleştirildi. Rüzgarı kullanarak rakiplerini geçmeye çalışan ekipler 6 sınıfta mücadele etti. Bu yıl 10.’su düzenlenen Campus Cup yarışlarında 38 ekip arasından 3 tekne ile yarışan BAU Yelken Takımı, yarıştığı tüm sınıflarda 1.’lik elde etti.IRC1-2-3 grubundaki Overall sıralamada birinciliği Truva 1 ile yarışan Bahçeşehir Üniversitesi’nin Engin Özgen dümenciliğindeki ekibi kazanırken, IRC4-5-6 grubunda birinciliği yine Bahçeşehir Üniversitesi’nden Deniz Can Erbil dümenciliğindeki M2 elde etti.Güney-güneydoğu yönlü rüzgar her iki günde de 130 dereceden 10-20 knot arasında bir güçle esince, 31 Mart Cumartesi günü koy içinde orsa-pupa rotalı üç şamandıra yarışı yapıldı. İkinci gün de yine koy içinde MIYC’ın klasik üçgen rotasında yapılan tek yarışla Campus Cup noktalandı. Yarışların tamamlanmasından sonra MIYC bahçesinde düzenlenen ödül töreni ile BAU Yelken Takımı’na kupaları verildi.

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN