Berk Sayaroğlu, Ridgeview University’de

Berk Sayaroğlu, Ridgeview University’de

Son olarak İstanbul Genç Erkekler Basketbol Ligi takımlarından FMV Işıkspor Genç Takımı’nda mücadele eden Berk Sayaroğlu, elde ettiği spor bursu ile kariyerine Ridgeview University’de devam edecek

Kariyerine İTÜ Yıldız Küçük Takımı’nda başlayan ve son olarak FMV Işıkspor Genç Takımı’nda forma giyen Berk Sayaroğlu, rotasını Amerika Birleşik Devletleri’ne çevirdi. 1998 doğumlu genç oyuncu, ABB International Academy desteğiyle yeni sezonda Ridgeview University’de boy gösterecek.Henüz 18 yaşında kariyerini yurt dışına taşıma imkanına sahip olan başarılı oyuncu, oynadığı karşılaşmalarda dış şutlarda ve asistlerde yakaladığı yüksek yüzdeyle dikkatleri üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri’nde oynadığı basketbolu üst seviyelere çıkaracağını dile getiren Sayaroğlu, hayallerini süsleyen bir arenada oynayacağından oldukça mutlu olduğunu belirterek, aldığı spor bursuna vesile olan ABB International Academy Kurucusu Kaan Onat Kalkan ve kendisine destek olanlara teşekkürlerini iletti.“Rekabet için oldukça sabırsızım”1.80 boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda görev yapan Berk Sayaroğlu, “Hangi ligde oynarsanız oynayın, Amerika’da basketbol oynamak her genç basketbolcunun hayalidir. Ben de en önemli hedefim olan NBA’e bir adım daha yaklaştığım için oldukça mutluyum. A takım seviyesinde rekabet etmek için oldukça sabırsızım. En kısa zamanda kendimi geliştirip kariyerimi en üst seviyeye taşımak istiyorum” şeklinde konuştu.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN