Beylikdüzü’nde yangında ölen kağıt toplayıcılardan geriye arabaları kaldı

Beylikdüzü’nde yangında ölen kağıt toplayıcılardan geriye arabaları kaldı

İstanbul Beylikdüzü’nde sabaha karşı çıkan yangında hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 kağıt toplama işçisinden geriye arabaları kaldı

Yangının ısınmak için yakınlan elektrikli sobadan çıktığı düşünülürken, ölenlerin kimlikleri henüz belirlenemedi.Olay sabah erken saatlerinde Beylikdüzü’nde yaşandı. İddiaya göre kağıt toplayıcılığı yapan yabancı uyruklu şahısların kaldığı bir barakada yangın çıktı. Yangına uykuda yakalanan yabancı uyruklu 4 işçiden 3’ü olay yerinde hayatını kaybetti. Yangınının ısınmak için yakılan elektrikli sobasından kaynaklandığı ileri sürülürken ölen şahısların kimlikleri henüz belirlenemedi. Olay yerinde savcı tarafından inceleme yapıldı. Yangın çıkan baraka ise gün ağarınca ortaya çıktı.Öte yandan hayatını kaybeden kağıt toplayıcı işçilerden geriye ise yalnızca el arabaları kaldı.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN