Büyükçekmece’de 19’uncu Dönem Fotoğraf Kursları başlıyor

Büyükçekmece’de 19’uncu Dönem Fotoğraf Kursları başlıyor

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle ücretsiz olarak verilen “Temel Fotoğraf Eğitimi” 19

Dönem Kursları Pazar günü başlıyor.Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal sahnesinde, 25 Şubat tarihinde başlayacak olan 96 saatlik kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.Milli eğitim onaylı sertifika verilecek19’uncu dönem fotoğraf kurslarına ilginin büyük olduğunu belirten BÜFOD Kurucu Başkanı Hürriyet Akın, Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle her yıl 2 fotoğrafçılık temel eğitim kursu düzenlendiğinin altını çizerek, "Kurs dönemi teorik eğitimler, fotoğraf gezileri ve saha çalışmaları ile pekiştirilmektedir. Ayrıca dernek bünyesinde birçok atölye ve ileri çekim teknikleri dersleri de vermekteyiz. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika veriyoruz. Her dönemde 200’e yakın kursiyer eğitim alırken, fotoğraf sevdasının eğitimle pekişmesini sağlıyoruz. Kültür ve sanata verdiği desteklerle her zaman yanımızda olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e fotoğraf sanatına verdiği katkılar içinde ayrıca teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.Bu dönemde Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçıları ve hocaları eğitim verecek. Bunlar arasında Prof. Dr. Güler Ertan, Doç. Dr. Oktay Çolak, İzzet Keribar, Muhsin Divan, Hürriyet Akın, Bekir Tuğcu, Erkan Yurt, Salih Yıldırım gibi isimler yer alıyor. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, BÜFOD’un web sitesi www.bufod.org.tr adresinden detaylı bilgi alabilir.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN