Dede, nine, torun hepsi mezun

Dede, nine, torun hepsi mezun

Dede Torun Yaşam Merkezi’nde 300 torun, birbirinden farklı ve renkli etkinliklerde el ele, kol kola, gönül gönüle bir yıl geçirdikleri dede ve nineleriyle birlikte mezun oldular

Esenler Belediyesi Dede Torun Yaşam Merkezi’nde torunlar, dede ve nineleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadılar. 300 torun, yıl boyunca tiyatrodan halı dokumaya, matematik kulübü faaliyetlerinden ebru çalışmalarına, boyamadan sportif faaliyetlere kadar dede ve nineleriyle çeşitli etkinlikler yaptı. Hobi bahçesinde büyükleriyle fidan ekerek doğaya can veren minikler, eğitici ve bir o kadar da renkli geçen dönemin ardından sezonu noktaladılar.Gururlu gözlerle seyrettilerYunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen yılsonu gösterisinde minikler tüm yeteneklerini sergilediler. Bir bir sahneye çıkarak şiirler okuyup, şarkılar söyleyen, tiyatro ve dans gösterileriyle ustalarına taş çıkartan torunlarını tüm etkinliklerde yalnız bırakmayan dede ve nineleri de gururlu gözlerle seyretti.İki kuşağın mezuniyet sevinciProgramın sonunda birbirinden farklı ve renkli etkinliklerde el ele, kol kola, gönül gönüle bir yıl geçiren dede ve nineler ile torunları birlikte mezun oldular. İki kuşak bir arada ellerinde diplomalarıyla fotoğraf çektirdiler. Torunlarının mezuniyet sevincine ortak olan dede ve nineler, hayatlarında unutamayacakları bir deneyim yaşadıklarını söylediler. Minik torunlar da, büyükleriyle aynı sahnede mezuniyet belgelerini almaktan çok mutlu olduklarını söylediler.Anne çocuk şenliğiÖte yandan, Esenler Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü’nde de okulların kapanmasına kısa bir süre kala "Anne Çocuk Şenliği" programı düzenlendi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi. Şenlikte bir yıl boyunca öğrendikleri her şeyi sahneye taşıyan Anne Çocuk Oyun Kampüsü öğrencileri, hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler.İzleyenlerden tam notMinik öğrencilerden Nisanur’un Kur’an-ı Kerim tilaveti izleyenleri duygulandırdı. Çocuklar, halk oyunlarından tiyatroya, şiirlerden şarkılara kadar birbirinden renkli performanslar sergilediler. Minik Serra’nın, "Bana Bir Masal Anlat Baba" şarkısını işaret diliyle söylemesi izleyenlerden büyük alkış aldı. Üç gün süren programlarda, tüm hünerlerini gösteren çocuklar, izleyenlerden tam not aldılar.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN