Dehşet anlarının yeni görüntüsü ortaya çıktı

Dehşet anlarının yeni görüntüsü ortaya çıktı

Beylikdüzü’nde 8’inci katın penceresinden atlayarak intihara kalkışan kadını, sağır ve dilsiz olan kocası tutarak yukarıya çekmeye çalışmış fakat başarılı olamamıştı

Kadının metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldığı dehşet anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı.Beylikdüzü Barış Mahallesi’nde dün yaşanan olayda, 38 yaşındaki Ayşegül Güngör, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın 8’inci katının penceresinden atlayarak intihar etmek istemişti. Pencereden atlayan kadını sağır ve dilsiz olan kocası Ayhan Güngör tutarak çekmeye çalışmış fakat başarılı olamamıştı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kameralarına yansımıştı.Kadının metrelerce yükseklikten düşerek yere çakıldığı dehşet anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Farklı bir açıdan çekilen görüntülerde pencereden sarkan kadını kocasının tuttuğu görülüyor. Karısını kazağından tutan Ayhan Güngör, kadını kurtarmaya çalışıyor. Fakat adam, daha fazla dayanamayınca kadın metrelerce yükseklikten düşerek yere çakılıyor. Talihsiz adamın elinde ise sadece karısının kazağı kalıyor. Ardından aşağıda bulunanalar kadının yardımına koşarken yukarından kadının kazağının da düştüğü görülüyor.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN