Derbide 74 taraftar gözaltına alındı

Derbide 74 taraftar gözaltına alındı

Spor Toto Süper Lig’de 24 Eylül pazartesi günü oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde stada usulsüz giren, maç öncesi ve sonrasında taşkınlık yaptıkları tespit edilen 74 taraftarın gözaltına alındığı öğrenildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maça, daha önce verilen “spor sahalarından men” cezasına rağmen başka kişiler adına düzenlenen kimlik kartları ile usulsüz giriş yapacak taraftarları tespit etti. Bu kapsamda stat turnikelerinden giriş yapmak isteyen 45 taraftar, polisin yaptığı çalışma ile gözaltına alındı.Ayrıca maç öncesi ve sonrasında taşkınlık yaptıkları tespit edilen 29 taraftar yakalanarak emniyete götürüldü. Yapılan çalışmalar sonunda 45’i stat turnikelerinden usulsüz giriş yapmak isteyen taraftar olmak üzere toplam 74 kişi gözaltına alındı. Bu taraftar gruplarından 41’inin Fenerbahçe, 33’ünün ise Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenildi.Gözaltına alınan taraftarlar hakkında ‘6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzenlemesi Kanununa Muhalefet’ suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN