Emre Aydın 32. Ata Gençlik Konseri’nde Büyükçekmecelilerle buluştu

Emre Aydın 32. Ata Gençlik Konseri’nde Büyükçekmecelilerle buluştu

Büyükçekmece’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü şarkıcı Emre Aydın, şarkılarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelesinin 98’inci yıl dönümü coşkusu, Büyükçekmece’de Emre Aydın konseri ile zirve yaptı.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte sahneye gelen ve ismi Mustafa Kemal Atatürk’ten sadece tek harfle farklı olan Mustafa Kemal Apatürk’ün Büyükçekmece gençliği adına Emre Aydın’a plaket takdim etmesi ünlü şarkıcı için hoş bir sürpriz oldu.32’nci Ata Gençlik KonseriBüyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Anfi Tiyatro da gerçekleşen 32. Ata Gençlik Konseri’ne yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Sevilen sanatçının şarkılarına eşlik eden Büyükçekmeceli gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlarken unutulmaz bir gün yaşadı.Emre Aydın’a çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.Başkan Akgün’e teşekkürSevilen sanatçı Emre Aydın da, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e böyle anlamlı bir günde kendisini gençlerle buluşturduğu için teşekkür ederek, "Başta milli mücadeleyi baştan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun" ifadesini kullandı.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN