Eyüpsultan esnafı hijyende ’mükemmelleşiyor’

Eyüpsultan esnafı hijyende ’mükemmelleşiyor’

Eyüpsultan’da hayata geçirilen “Hijyende Mükemmellik” projesi ile ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumları denetlendi

Eyüpsultan Belediyesi ile bir şirketin ortaklaşa başlattığı “Hijyende Mükemmellik” projesi hayata geçirildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve şirket Genel Müdürü Melike Koçoğlu tarafından imzalanan protokolle, ilçede bulunan işletmelerin hijyen durumları denetlendi.Proje kapsamında, Eyüpsultan’da bulunan altı işletme eğitimi başarıyla tamamladı ve “Hijyende Mükemmellik” sertifikası almaya hak kazandı. Ayrıca işletmeler plaketle de ödüllendirilecek.Tüketicilere hijyenik hizmetEyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuyla ilgili açıklamasında, "Hijyen önemli bir alan. Tüketicilerin en çok önemsediği şey temizlik. Yani siz ne kadar kaliteli ne kadar leziz bir ürün ortaya koyarsanız koyun, hizmetiniz çok kaliteli ve çok hızlı da olsa eğer hijyen noktasında eksiğiniz varsa hiçbir şansınız yok. Hijyeni çok önemsiyoruz, estetiği çok önemsiyoruz, sunumu çok önemsiyoruz" dedi.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN