FIBA Kadınlar Euroleague: BLMA: 56 - Yakın Doğu Üniversitesi: 80

FIBA Kadınlar Euroleague: BLMA: 56 - Yakın Doğu Üniversitesi: 80

Yakın Doğu Üniversitesi, Kadınlar Euroleague’deki ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Fransa’nın BLMA takımını 80-56 mağlup ederek, ikide iki yaptı

Montpellier kentinde, Palaisdes Sports de Lattesspor Salonu’nda oynanan maça, Yakın Doğu Üniversitesi; Quanitra Hollingsvorth, Courtney Vandersloot, Kyla McBride, Elin Eldebrink, Ann Wauters beşiyle başladı. Maçta ilk sayıyı bulan taraf Ann Wauters ile Yakın Doğu Üniversitesi oldu. İlk iki dakika 5-0 Yakın Doğu Üniversitesi’nin üstünlüğü ile geçti. BLMA takımı maçtaki ilk sayılarını bir üç sayılık bir de iki serbest atışlardan gelen sayılarla bularak skoru 5-5 eşitleyerek buldu (7.11). Ev sahibi BLMA arka arkaya bulduğu sayılarla 5:51’de skoru 9-5’e çekerek üstünlüğü ele geçirdi. Savunma ve hücumda etkili olan Yakın Doğu Üniversitesi 25-13’lük skorla periyottan üstün ayrıldı.İkinci periyoda Yakın Doğu Üniversitesi Jantel Lavender’in basketiyle başladı (27-13). Maçta etkili olarak sayı bulmaya devam eden Türk temsilcisi, soyunma odasına 46-28’lik skorla önde gitti.Üçüncü periyoda skor üstünlüğü ile başlayan Yakın Doğu Üniversitesi son periyoda 25 sayı farkla 65-40 önde girdi. Son periyotta da rakibine şans tanımayan Yakın Doğu, salondan 80-56 galip ayrıldı.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN