Galatasaray-ratiopharm Ulm maçında TFF’ye tepki

Galatasaray-ratiopharm Ulm maçında TFF’ye tepki

Galatasaray ile Alman temsilcisi ratiopharm Ulm arasında oynanan Eurocup maçında sarı-kırmızılı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aleyhinde tezahüratlarda bulundu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS Eurocup A Grubu 7. hafta karşılaşmasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Alman ekibi ratiopharm Ulm ile mücadele ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Spor Toto Süper Lig’de Türk Telekom Stadyumu’ndaki Fenerbahçe derbisi sonrasında verilen cezalara tepki gösteren taraftarlar, TFF’yi istifaya davet etti. Toplamda 10 maç ceza alan Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’e destek olan sarı-kırmızılı taraftarlar, Terim lehinde de tezahüratlar yaptı.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN