Hüseyin Kalpar: “Mağlubiyeti ikinci yarıdaki oyunla hak ettik”

Hüseyin Kalpar: “Mağlubiyeti ikinci yarıdaki oyunla hak ettik”

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ikinci yarı oynadıkları kötü oyundan dolayı mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi

Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında İstanbulspor evinde Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maça gelirken 3 puan alacaklarını düşünmediklerini ifade ederek, “Oyuna iyi başladık golü de bulduk. Penaltıdan önce ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir gol var. İlk yarıda yapılması gereken güzel şeyleri yaptık. Geri pasla kaleciye oynarken pas hatalarında yediğimiz ataklar oldu. Bunları yaptığımız zaman ister istemez rakibin güveni arttı. İlk yarıya avantajlı girdik. Aykut’un sakatlanması dezavantajdı. Sakat oyuncularımız çok fazla var. İkinci yarıda 2. golü bulma adına çok şeyler yapmamız gerekiyordu. Doğru mücadele etmemiz gerekirdi bunları yapamadık. Kendi kalemize atmış olduğumuz gollerden sonra zorluklar yaşadık. 2 yarıda galip gelecek hiç bir şey yapmadık. Mağlubiyeti ikinci yarıdaki oyunda hak ettik. Hızlı bir şekilde nasıl düzelebilir ve sakatlıklardan nasıl kurtulabiliriz bunların çalışması içerisinde olacağız. İnanıyorum kısa zaman içinde daha iyi olacağız. İlk defa bu takımla İstanbulspor karşısına çıktım. Böyle bir skor beklemiyordum. Bizim işimiz düzeltmek ve iyi yapmak. İyi yapan ve doğru olanla yola devam eder yapmayanlarla devam etmeyiz. Bu durum koca bir şehri ilgilendiriyor. Bu şehir başarı istiyor” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN