İşadamını öldüren zanlıların kimliği belirlendi

İşadamını öldüren zanlıların kimliği belirlendi

Beşiktaş’ta iş adamı Ali Rıza Gültekin’in öldürülmesini ilişkin polis ekiplerinin yaptığı çalışmada 3 saldırganın kimliği tespit edildi

Olayı gerçekleştiren saldırganların kaçtığı belirlenirken, iş adamının ise koruma polisinin yanında olduğu öğrenildi.Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki bir mekanda 3 saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Ali Rıza Gültekin’in ölümüyle ilgili çalışma başlatıldı. Polis yaptığı çalışmada saldırıdan hemen sonra kaçan saldırganların kimliğini belirledi. Kimlikleri Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit edilen saldırganlar her yerde aranıyor. Bu sebeple ise cinayetin nedeni henüz belirlenemedi.Koruma polisiyle berabermişÖte yandan cinayet esnasında iş adamının koruma polisinde yanında olduğu öğrenildi. Ayrıca içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN