Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası etkinlikleri

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası etkinlikleri

Medicana Sağlık Grubu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası’nda, Gazeteci Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun ‘Yapabilirsin’ adlı belgeselinin ilk halk gösterimini üstlendi

Türkiye’nin dört bir yanından dokuz kadının ilham veren, umut ve cesaret dolu öykülerini anlatan belgesel, 23 Kasım Cuma günü ücretsiz olarak İstanbullularla buluşacak.Medicana Sağlık Grubu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun, Türkiye’nin dört bir yanından dokuz kadının ilham, umut ve cesaret dolu öykülerini anlatan ’Yapabilirsin’ adlı belgeselini ücretsiz olarak İstanbullularla buluşturacak. Yapılan bilgilendirmede; Medicana Kadıköy Hastanesi’nin sponsor olacağı belgesel gösterimi, 23 Kasım Cuma günü saat 13.00’te Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tuluhan Tekelioğlu ve filmin kahramanlarının da konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, gösterim sonrası Tekelioğlu ’Yapabilirsin’ adlı kitabını imzalayacak.Uluslararası Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde ödül kazanan ’Yapabilirsin’ belgeseli; "Kadın varsa imkânsız yoktur” diyerek iyimserliğin cesaretle buluştuğunda kadınların neler başarabileceğine vurgu yapıyor.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN