Kılıçdaroğlu, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi

Kılıçdaroğlu, Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Türkiye TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Başkan İlgezdi’nin eşi CHP Milletvekili Gamze İlgezdi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini kesen Kılıçdaroğlu, sonrasında ise beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte, kültür evini gezerek, merkezde eğitim görenleri ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında kursiyerlerin fotoğraf çektirme istediğini de kırmayan Kılıçdaroğlu, kursiyerlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN