Muhtarlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi kampında buluşuyor

Muhtarlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi kampında buluşuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü, İstanbul’da görev yapan 959 mahalle muhtarını dört grup halinde Afyonkarahisar’da ağırlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü, İstanbul’da görev yapan 959 mahalle muhtarını dört grup halinde (1’inci Grup 15-17 Nisan/2’nci Grup 17-19 Nisan/3’üncü Grup 20-22 Nisan/4’üncü Grup 22-24 Nisan) ‘İl Dışı Eğitim Organizasyonu’ kapsamında Afyonkarahisar’da ağırlıyor. 15 Nisan akşamı düzenlenen açılış toplantısına muhtarlar eşleri ile birlikte katıldı. Toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın muhtarlara yönelik video mesajıyla başladı. Ardından konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü Mustafa Erol, Başkan Uysal’ın talimatıyla muhtarları bu sene aileleri ile birlikte il dışı programında Afyonkarihasar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programda ayrıca doğum günü olan 2 muhtara sürpriz doğum günü yapıldı. Kampa katılan muhtarlara katılım sertifikaları takdim edildi. Program bitiminde muhtarlar “Birlikte Başaracağız” sloganı ile drone çekimine katıldı.Muhtarların eşlerine özel olarak düzenlenen programda ise eğitmen Ayşegül Coşkun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğünün koruyucu sağlık hizmetleri alanındaki çalışmaları ile ilgili sunum yaptı. Ardından eğitmen Zülal Topçu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Toplantı muhtar eşlerinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.Şehit muhtarın kızına doğum günü sürpriziFETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Acıbadem Mahalle Muhtarı Mete Sertbaş’ın kızına sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Şehit muhtarın eşi Rahşan Sertbaş, Muhtarlıklar Müdürlüğüne teşekkür ederek, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Muhtarlar, Başkan Uysal’ın “muhtarları aileleri ile beraber misafir etme” talimatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İSTANBUL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN