Partizan’ın lig maçı ertelendi

Partizan’ın lig maçı ertelendi

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Beşiktaş’ın rakibi olan Partizan’ın ligde yarın oynayacağı Rad Beograd karşılaşması, Sırbistan Futbol Federasyonu’nun kararıyla ertelendi

UEFA Avrupa Ligi’nde Danimarka ekibi Nordsjaelland’ı eleyerek Beşiktaş’ın Play-Off’taki rakibi olan Partizan’ın yarın oynaması gereken Rad Beograd karşılaşması, Sırbistan Futbol Federasyonu’nun verdiği karar sonrasında ertelendi. Partizan’ın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off Turu’na yükselen ve Avusturya ekibi Salzburg’un rakibi olan Kızılyıldız’ın da dün oynaması gereken Napredak karşılaşması ertelenmişti. Sırbistan Futbol Federasyonu, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde Play-Off Turu’na yükselmeyi başaran iki takımının da, Play-Off karşılaşmaları öncesinde oynayacakları lig maçlarını erteledi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN