Sultan Abdülhamid Han Hastanesi’nin kantininde yangın

Sultan Abdülhamid Han Hastanesi’nin kantininde yangın

İstanbul (İHA) – Üsküdar’da bulunan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kantin bölümünde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken kantinde maddi hasar meydana geldi

Yangın, saat 03:00 sıralarında Üsküdar Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi üzerinde bulunan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kantinde meydana geldi. Dumanları fark eden hastane çalışanlarının ihbarı üzerine Üsküdür ve Zeynep Kamil itfaiye grupları olay yerine sevk edildi. Hastaneye gelen itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.İtfaiye, kısa süreli paniğe neden olan yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.Yangında can kaybı yaşanmazken kantinde maddi hasar meydan geldi.

İSTANBUL/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN