Tuzla, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutladı

Tuzla, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutladı

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde Fenerbahçe, Yunanistan’ın Olympiakos ekibini 80-64 yenerek 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu

Tuzla Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda maçı izleyen Tuzlalılar, şampiyonluğu ve bu tarihi başarıyı hep birlikte kutladı.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan final maçında Fenerbahçe, Türk basketbol tarihine geçti. Baştan sona üstün götürdüğü maçta sarı-lacivertliler, özellikle dış şutlarda etkili olduğu ilk yarıyı 39-34 önde tamamladı. Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Dış şutların yanı sıra Udoh’la pota altında büyük üstünlük kuran sarı-lacivertliler, sahadan 16 sayı farkla 80-64 galip ayrılarak Avrupa’nın en büyüğü olmayı başardı.Tuzla’da zafer coşkusuTuzla Belediyesi, Fenerbahçe- Olympiakos final maçını, Tuzla sahiline kurduğu dev ekranda canlı yayınladı. Her takım taraftarının akın ettiği Tuzla sahilinde, yürekler Fenerbahçe’nin başarısı için çarptı. Tuzla Belediyesi, taraftarlara patlamış mısır ikram etti. Baştan sona heyecanlı geçen maçta, maçın bitiş düdüğü ile birlikte coşku tavan yaptı. Tuzlalılar, takımlarının tarihi zaferini marşlar ve tezahüratlarıyla kutladı.Kendisi de Fenerbahçe taraftarı olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonu olmasıyla Sadece Fenerbahçeli olarak değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gururlandık. Fenerbahçe’yi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN