Vedat İnceefe: "Hem sonuç hem de performans memnun etti"

Vedat İnceefe: "Hem sonuç hem de performans memnun etti"

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Vedat İnceefe, hazırlık maçında İskoçya’yı 2-0 yenen Ümit Milli Takım’ın performansından memnun olduğunu belirtti

İspanya’da İskoçya ile oynanan hazırlık maçının sert ve zorlu geçtiğine değinen Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Vedat İnceefe, "Fiziki yönden kuvvetli olan rakibimizi pas yaparak çözdük ve de oyunun hakimiyetini hep elimizde tuttuk. Böyle olunca da kazanmasını bildik. Bu kampa jenerasyon değişikliğinden dolayı yeni ve geniş bir kadro ile geldik. İkinci yarıda da bu kadronun tamamına şans vererek mevcut durumlarını gözlemleme şansı bulduk. 13 oyuncum ilk kez Ümit Milli takım forması giydi. Kolay bir durum değildi ancak bu kadar değişikliğe rağmen tüm takım tempoyu düşürmeden sürdürebildi. Maçın önemli kazanımlarından birinin bu durum olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN