Yekder Gençliği Suriye’deki Çocukların Acısını Sahneledi

Yekder Gençliği Suriye’deki Çocukların Acısını Sahneledi

YEKDER, 2015-2016 dönemi gençlik çalışmaları kapanış programında Suriye’de yaşanan insanlık dramını sahneleyerek ailelere duygusal anlar yaşattı

Ev okulu, şahsiyet okulu ve marifet okulu gibi yaygın eğitimin farklı alanlarında önemli projelerin sahibi olan Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER)’in 2015-2016 yılı gençlik çalışmaları kapanış programı, Üsküdar Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.YEKDER Yönetim Kurulu Başkanı Yard. Doç. Dr. Yusuf Alpaydın’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Alpaydın, “Hız ve haz çağında yaşıyoruz. Bu hız içinde Allah’ı unutuyoruz, kendimizi unutuyoruz. Gençlik çalışmalarında işte bu amacı ön plana çıkarıyoruz. Gençlerle birlikte olurken onlara şahsiyet kazanmaları konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Hepimiz şehir hayatıyla birçok becerileri kaybediyoruz. Bu önemli yaşam becerilerini, sosyal becerileri gençlerimize yeniden kazandırmaya, okulların maalesef eksik kaldığı alanları tamamlamaya çalışıyoruz. YEKDER olarak yürüttüğümüz gençlik çalışmalarıyla şahsiyet okulu, marifet okulu programlarımızla, gençlerimizi değerlerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz” dedi.YEKDER Gençlik Çalışmalarının 2’inci dönem kapanış programı, öğrencilerin Suriye’deki çocukların ölümlerini konu alan etkileyici tiyatro gösterisi ile devam etti. Salonda duygusal anların yaşanmasına neden olan tiyatronun ardından gençler, davul orkestrası performansı, koro halinde mehter marşının okunması ve iş ahlakı temalı piyeslerle programı renklendirdiler.YEKDER Gençlik Çalışmalarının 2’inci dönem kapanış programı, etkinliklerin ardından gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İSTANBUL/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN