Aliağa Çakmaklı Mahallesi’ne yeni nesil park

Aliağa Çakmaklı Mahallesi’ne yeni nesil park

Çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oynayabilmeleri için park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Aliağa Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi’ne yeni nesil, modern çocuk oyun grupları monte etti

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler merkez ve dış mahallelerde bulunan çocuk oyun parklarını yeni nesil modern oyun grupları ile donatıyor. Parkların zeminleri ise kauçuk malzemeyle kaplanarak daha güvenli hale getiriliyor.Çakmaklı Mahallesi’nde çocukların hizmetine sunulan yeni nesil oyun parkına zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan ‘Batık Gemi’ figürlü oyun grupları yerleştirildi. Çevre düzenlemeleriyle yeşil alan oranı arttırıldı. Çocuklarını oynamaları için parka getiren ebeveynlerin sportif faaliyetlerden istifade etmeleri için de uygun alanlara spor aletleri konuldu.Çakmaklı ’da çocukların rahatlıkla oyun oynayabilecekleri bir alana kavuştuğunu belirten Mahalle Muhtarı Ahmet Kahraman, “Çocuklarımız daha önce toz toprak içinde oynamak zorunda kalıyordu. Yeni yapılan park ile hem yeşil bir alana sahip olduk hem de çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri bir parkımız oldu. Çalışmalarda emeği geçen başta Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar olmaz üzere belediye ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN