Aliağa’da 23 Nisan Koşusu

Aliağa’da 23 Nisan Koşusu

Aliağa Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aliağa Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası 23 Nisan Koşusu düzenledi

Aliağa sahil bandında gerçekleştirilen koşuya Aliağa’daki yedi ortaokuldan 60 öğrenci katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen koşuda 30 kız öğrenci ile 30 erkek öğrenci birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Yarış Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar olmak üzere iki kategoride yapıldı. 800 metrede Yıldız Kızlar Takım kategorisinde; Aliağa Ortaokulu birinci, Petrokimya Ortaokulu ikinci, Toki Ortaokulu üçüncü oldu. Bireysel kategoride ise; Petrokimya Ortaokulundan Gülfeza Öztürk birinci, Toki Ortaokulundan Beren Sude Karasalan ikinci, Aliağa Ortaokulundan Fatma Çelebi üçüncü oldu.Bin metre Yıldız Erkekler Takım kategorisinde Aliağa Ortaokulu birinci, Toki Ortaokulu ikinci, Şehit Kemal Ortaokulu üçüncü oldu. Bireysel kategoride ise Atatürk Ortaokulundan Onur Deniz ikinci, Aliağa Ortaokulundan Furkan Koç ikinci, Yeni Şakran Ortaokulundan Mustafa Avcı üçüncü oldu. Koşuda dereceye giren öğrencilere yarın saat 10.00’da Enka Spor Salonu’nda düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek.

İZMİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN