Alper Avcı: “Şanssız bir maç yaşadık”

Alper Avcı: “Şanssız bir maç yaşadık”

Adanaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay’ın teknik direktörü Alper Avcı, oyuna sonradan giren oyunculardan bekledikleri katkıyı alamadıklarını ifade ederek, şanssız bir maç yaşadıklarını kaydetti

Ligde Adanaspor’u konuk eden Altay, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altay Teknik Direktörü Alper Avcı, geçtiğimiz hafta aldıkları farklı galibiyetten sonra seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. Maçın başında yedikleri golün bireysel hatadan kaynaklandığını ifade eden Avcı, “O gol rehaveti üzerimizden atmamıza neden oldu. İlk yarı pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı daha coşkulu ve istekliydik. 2-1’den sonra üçüncü golü atabilirdik ama olmadı. Oyuna sonradan giren oyuncuların katkısı daha fazla olabilirdi. Skoru daha fazla üste taşıyabilirdik” dedi.Şanssız bir maç yaşadıklarını kaydeden Avcı, “İyi bir takımız, iyi oyuncularımız var milli maç arasından sonra daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

İZMİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN