Altay Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: “İşimiz kolay değil”

Altay Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: “İşimiz kolay değil”

İZMİR (İHA) – Altay Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ilk yarının son haftasında karşılaşacakları Gümüşhanespor’un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “İşimiz kolay değil” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay’ın Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takıma yeni geldiklerini ve adaptasyon sürecini en kısa sürede tamamlamaya çalıştıklarını ifade ederek, Gümüşhanespor deplasmanının zorlu geçeceğini söyledi.Gümüşhanespor maçında işlerinin zor olduğunu anlatan Taşdemir, “Rakibimiz iyi bir takım, ligdeki durumlarını son 5 haftadaki seri galibiyetlerle de iyice perçinlediler. Daha önce bir düşüş yaşamışlardı bu düşüşten sonra çıkışa geçtiler. Çıkışta olan ve güçlü bir takımla oynayacağımız bir gerçek ama biz de iyi bir takımız, büyük bir camiayız. Bizim de hedeflerimiz var. Devre arasıyla birlikte biz de adaptasyon sürecimizi tamamen bitirip inşallah daha farklı bir Altay, daha farklı bir takım seyrettirmek istiyoruz. Hedefe gitme yolundaki çalışmalarımıza da hız vereceğiz” dedi.“Ligin ikinci yarısında tribünlerin de keyif alacağı bir takım sahada olacak” diyen Taşdemir, “Bir hedefimiz var ve hedefimizin doğrultusunda çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda da bu hedefimize camiamızla beraber ulaşırız. Özlediğimiz o başarı gelecek. Biz buna inanıyoruz. Hep beraber inşallah sevinçli günler yaşayacağız. Taraftarlarımız da biz de o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.Sakatlıkları devam eden Murat Uluç ve İbrahim Öztürk’ün kendileri için çok büyük bir eksiklik olduğunu anlatan Taşdemir, iki kilit oyuncularının eksikliklerini kapatmaya çalıştıklarını söyledi.

İZMİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN