Başarılı öğrencilere Buca’dan destek

Başarılı öğrencilere Buca’dan destek

Buca Belediyesi, derslerinde üstün başarı göstererek yarıyıl karnelerini takdir ve teşekkür belgeleriyle taçlandıran öğrencilere tahsil yardım bursu veriyor

Buca Belediyesi, derslerinde üstün başarı gösteren öğrencilere yarıyıl tatilini gönüllerince geçirip, eğlenebilmeleri için tahsil yardım bursu veriyor. Başarılı ancak mali durumu yetersiz öğrencilere karne hediyesi olarak verilen burs, karnelerini takdir ve teşekkür belgeleriyle süsleyen öğrencileri kapsıyor.Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen tahsil yardımı bursu Buca’da ikamet eden, yarıyıl karnesinde takdir ve teşekkür belgesi olan ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek. Ortaokul öğrencileri için 100, lise öğrencileri için 150 lira olarak belirlenen tahsil yardımı bursu için başvurular 9 Şubat 2018 Cuma gününe kadar sürecek.

İZMİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN