Gaziemir’in 2018 bütçesi 119 milyon

Gaziemir’in 2018 bütçesi 119 milyon

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yönetiminde toplanan Gaziemir Belediyesi meclisi, 2018 yılı performans programı ile bütçesini 119 milyon 440 bin lira olarak belirledi

Gaziemir Belediye meclisi, 2018 yılı performans programı ile gelir-gider bütçesini görüşmek için toplandı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yönetiminde toplantıda 2018 yılı bütçesi, 119 milyon 440 bin lira olarak belirlendi. 2018 performans programında ise 93 performans hedefi, 107 faaliyet yer aldı.Belediyenin 2018 yılı performans programı ile gelir-gider bütçesi hakkında CHP Grubu adına Grup Başkanvekili Yılmaz Ağırtaş ile Neriman Balcı Türkeri görüş bildirirken, AK Parti adına Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan ile Yılmaz Akın görüş bildirdi. 2018 yılı bütçesi CHP’nin kabul oyu, AK Parti’nin ret oyuyla oy çokluğuyla kabul edildi. Gaziemir Belediyesi Stratejik Planında belirlenen hedefler doğrultusunda hazırlanan bütçede, en büyük pay yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.Belediyenin 119 milyon 440 bin liralık 2018 yılı bütçesine getirilen eleştirilere cevap veren Başkan Halil İbrahim Şenol, “Titiz çalışmalar sonucu yine örnek bir çalışma ortaya çıktı. Bütçemiz kenti daha da ileri götürecek projeleri karşılayan, vizyonu olan bütçedir. Çalışmalarımız sonucu Gaziemir çok hızlı gelişiyor. Bu kente çok önemli eserler kazandırdık. İmkanlarımız kısıtlı ancak biz hiç durmadan çalışıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda Gaziemir için en iyisini yapıyoruz. Fiziki projelerin yanı sıra eğitim, sağlık, kültür, sanat ile sosyal projelere önem veriyor, örnek çalışmalar hayata geçiriyoruz. Planlarımızın, projelerimizin hepsini tek tek hayata geçirecek, kentimizi daha da ileriye götüreceğiz. Siz de gezin, Gaziemir’i tanıyın, projeleri yerinde görün” diye konuştu.

İZMİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN