Hap içerek intihar ettiği iddia edilen kadın son yolculuğuna uğurlandı

Hap içerek intihar ettiği iddia edilen kadın son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Kınık ilçesinde, ’hap içerek intihar ettiği’ öne sürülerek hastaneye kaldırılan ve otopside başına darbe aldığı öğrenilen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Edinilen bilgiye göre, Kınık ilçesinde yakınları tarafından ’hap içerek intihara teşebbüs etti’ iddiasıyla hastaneye kaldırılan ve yapılan otopside kafasına darbe aldığı ortaya çıktığı için kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen Yonca D. (25), Yalnızev Mahallesi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yalnızev Mahallesi mezarlığına defnedilen Yonca D.’nin cenaze törenine ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze namazı sonrası olayla ilgili açıklamada bulunan Yonca D.’nin yakını Ramazan Tekin, “Kayınpederine ben eşimle birlikte düğüne gideceğim diye bilgi veriyor. Ardından kayınpederi kocasını dövüyor. Bunun üzerine Yonca, neden eşimi dövüyorsun diye araya giriyor. Araya girdiği için kayın pederi bu sefer Yonca’yı dövüyor, yumruk atıyor, tekme atıyor. Ardından hastaneye kaldırdılar. Doktor tansiyonu çok düşük durumu ağır diye yoğun bakıma aldı. Ertesi sabahta Yonca’yı kaybettik” dedi.Olayın geçmişiOlay, geçtiğimiz Pazar akşamı Kınık ilçesi Yukarı Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin D. ile 9 yıldır evli olan ve kayınpederi Halil D. ile birlikte yaşadıkları öğrenilen ev hanımı Yonca D. (25), eşinin yakınları tarafından hap içerek intihara teşebbüs ettiği öne sürülerek Bergama Faruk İlker Devlet Hastanesine kaldırıldı. 2 kız annesi Yonca D. burada tedavi altına alındı. Pazartesi günü hastaneye gelen ve daha önce de aralarında husumet olan Yonca D. ve Metin D.’nin yakınları iddiaya göre kavga etti. Öte yandan, savcılık tarafından ifadesi alınan Yonca D.’nin eşi Metin D. ve kayın pederi Halil D., Yonca D.’nin hap içerek intihar ettiğini söylerlerken, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İZMİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN