Menderes’te asfalt festivali

Menderes’te asfalt festivali

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçede başlattıkları yol yapım çalışmalarını festivale benzeterek, tüm vatandaşları asfalt festivaline davet etti

Menderes Belediyesi tarafından, çeşitli kurumların yaptığı alt yapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollarda başlatılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe merkezinde gerçekleştirilen çalışmaların başında yer alan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, asfalt festivali gerçekleştirdiklerini kaydederek, vatandaşları çalışmaları yerinde incelemeye davet etti. Başkan Soylu’ya 24. Dönem İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü’den de destek geldi.Konuklarını makamında değil yol çalışmalarının olduğu yerde ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Artık sokaklardayız. İZSU’nun bizi düşürdüğü halden ilçemizi kurtarmaya kararlıyız. Bu kapsamda başlattığımız yol yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçe merkezimizin dört bir noktasında ekiplerimiz çalışırken ben de işin başında yer alıyorum. Biz bir festival başlattık. Ama bizimki diğerlerinden biraz farklı. Bizimki asfalt festivali, bizimki hizmet festivali. Tüm vatandaşlarımızı da festivalimize katılmaya davet ediyorum. Çalışmalarımız sırasında bize destek için gelen 24. Dönem Milletvekilimiz Rıfat Sait’e ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü ve teşkilatına teşekkür ederim” dedi.

İZMİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN