MİSİAD’dan İzmir Emniyetine ziyaret

MİSİAD’dan İzmir Emniyetine ziyaret

MİSİAD (Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği) İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti

Ziyarette İzmir için ortak projelerde karşılıklı istişarede bulunulacağı belirtildi.

Yapılan genel kurulda güven tazeleyen MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İzmir Valiliği ziyaretinden sonra İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştirdi. MİSİAD İzmir üyelerinin İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ı ziyaretinde gündem konusu, İzmir için ortak projelerde karşılıklı istişare edilmesi ve İzmir’in gerek ticari gerek başarı gerekse emniyet olarak genel değerlendirilmesi oldu.2014 yılında kurulan derneğin yaptıkları ve yapacakları konusunda İzmir İl Emniyet Müdürü Aşkın’a bilgiler de veren MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel, yönetim kurul üyelerini tanıtarak tüm üyelerinin İzmir’de kendilerini ispatlamış kişiler olduğunu belirtti. Başkan Öncel, dernek genel merkezinin Ankara’da olduğunu, yurt içinde 65 ilde, Avrupa ülke ve eyaletlerinde 30 şube ile sahalarda olduklarını söyleyerek birlik ve beraberlik adına her kurumun , her şahsın taşın altına elini koyması gerektiğini dile getirdi.“İzmir için üzerimize düşeni yapmaya hazırız”Başkan Öncel, İzmir için yapılacak olan sosyal, kültürel ve tüm çalışmalarda katılımlar konusunda MİSİAD olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Öncel, Emniyet Müdürlüğü’nün sivil toplum kuruluşlarına verdiği değer için de teşekkürlerini dile getirdi.

İZMİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN