Okul müdürü cinayetinde gözaltı sayısı 3’e çıktı

Okul müdürü cinayetinde gözaltı sayısı 3’e çıktı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, okul müdürü Ayhan Kökem’in 2 öğrencisi tarafından öldürülmesi ile ilgili teslim olan öğrencilerden tüfeğin sahibi olan gözaltındaki öğrenci Uğurcan Y

’nin babası B.Y.’nin de jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Böylelikle gözaltı sayısı 3’e çıktıÖdemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen (47), daha önce okuldan atılan İlhami P. (16) ve Uğurcan Y. (26) isimli öğrencilerle okulda yapılacak veli toplantısı öncesi odasında tartıştı. Öğrenciler yanlarında getirdikleri av tüfeğiyle müdür Kökmen’i göğsünden vurdu. Okul müdürü Kökmen odasında yaşamını yitirdi. Olayın ardından okuldan kaçan İlhami P. ve Uğurcan Y. jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Cinayetle ilgili araştırma yapan Ödemiş Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri, cinayette kullanılan tüfeğin, öğrencilerden Uğurcan Y.’nin babası B.Y.’ye ait olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri, B.Y.’yi gözaltına alırken gözaltı sayısı üçe çıkmış oldu. Cinayetin ardından İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürü Kökmen’in cenazesinin kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesine giderek bilgi aldı. Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İZMİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN