TED İzmir Kolejinden Vali Ayyıldız’a ziyaret

TED İzmir Kolejinden Vali Ayyıldız’a ziyaret

TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul–Ortaokul Müdürü Özlen Eker, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a okulda gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan projelerle ilgili bilgileri aktardı. Avcılar, akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve fiziksel gelişimin eğitim sürecindeki olumlu etkisinden bahsederken, bu anlamda eğitim kurumu olarak tüm desteği verdiklerine değindi. İlkokul–Ortaokul Müdürü Eker ise Vali Ayyıldız’ı dünya standartlarında nitelikli eğitim programları oluşturarak eğitim-öğretimde iyi uygulama örnekleriyle lider bir kurum olan TED İzmir Kolejinde ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirtti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol Ayyıldız ise nazik ziyaretlerinden dolayı Avcılar ile Eker’e teşekkür etti. Ayyıldız, ülkenin köklü eğitim kurumlarından biri olan TED Koleji’nin gerçekleştirmekte oldukları projelerde yanında olacaklarını belirtti ve başarılar diledi.

İZMİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN