Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletti

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü araç filosunu genişletti

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen yeni araçlar, düzenlenen törenle ekiplere teslim edildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Bugün burada 25 aracımız Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü emrine girdi. Bunlar yıl içerisinde daha önce kullandığımız ömrünü tamamlayan araçlar vardı, onları mübadele ile değiştirdik. Bir kısmı Emniyet Genel Müdürlüğü’nden geldi. İlçelerimizde ve il merkezimizde toplam 25 aracımızı bugün itibariyle hizmete sunuyoruz. Bunların içerisinde zırhlı araçlarımız var, binek araçlarımız var, ekip otolarımız var, minibüslerimiz var. Kahramanmaraşımıza hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin arkadaşlarımıza” dedi.İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve şube müdürleri, yapılan duanın ve kurban kesiminin ardından sembolik açılış kurdelesini keserek yeni araçları hizmete dahil etti. Tören, yeni araçların anahtarının ekiplere teslim edilmesiyle sona erdi.

KAHRAMANMARAŞ/İHA


(FOTOĞRAF)





Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN