Magandanın silahından çıkan yorgun mermi yaraladı

Magandanın silahından çıkan yorgun mermi yaraladı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde düğünde ateşlendiği düşünülen tabancadan çıkan yorgun mermi çekirdeği, misafir uğurlamak için kapının önüne çıkan 45 yaşındaki kadının göğsüne isabet ederek yaralanmasına neden oldu

Olay, Tepebaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşandı. 45 yaşındaki E.A. isimli kadın, hacdan gelen tanıdıklarını ziyaret etmek için Lalezar Sokak’taki evlerine gitti. Bu sırada, evdeki diğer misafirleri uğurlamak için kapıya çıkan E.A.’nın göğsüne, nereden ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan yorgun mermi çekirdeği isabet etti. Bir anda yere yığılan kadın, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi burada yapılan E.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Polis ekipleri, yorgun mermi çekirdeğine el koyarken, silahı ateşleyen şahsı tespit edebilmek için olayın meydana geldiği caddeye yakın bölgelerdeki düğün merasimlerini incelemeye aldı.

KAHRAMANMARAŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN