AK Partili vekiller dernek üyelerinden ilçe sorunlarını dinledi

AK Partili vekiller dernek üyelerinden ilçe sorunlarını dinledi

AK Parti Karabük Milletvekilleri Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular

Karabük’te geçtiğimiz günlerde açılan Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş hayırlı olsun ziyareti yaptılar. Tanışma, güç, birlik ve beraberlik oluşturma amacıyla kurulan derneği ziyaret eden milletvekilleri ilçenin sorunlarının çözümü konusunda talepleri dinleyerek, ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Derneklerin insanların birlik ve beraberliğinin sağlanmasından katkıda bulunduğunu da hatırlatan vekiller yeni kurulan yardımlaşma derneğinin hayırlı olmasını dilediler.Ayrıca AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN