BAKAB 2018 toplantısı gerçekleşti

BAKAB 2018 toplantısı gerçekleşti

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ( BAKAB ) Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Ürkmezer’in başkanlığında kaymakamlık makamında toplandı

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği toplantısı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Samerci, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Bartın Belediye Başkan vekili Recep Çömlek,Bolu Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Engin ve BAKAB Yetkililerinin katılımları ile gerçekleşti.2018 bütçesinin görüşüldüğü ve diğer gündem maddelerinin konuşulduğu toplantıda, EMİTT ile ilgili görüşmelerde ifade edildi.Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ürkmezer, ‘’Batı Karadeniz Kalkınma Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Fikirlerimizi ve projelerimizi masaya yatırdık. 2018 yılı bütçemiz ile Türkiye’nin en büyük fuarlarında birisi olan EMİTT fuarı için görüş alış verişinde bulunduk. Toplantının oldukça verimli geçtiği kanaatindeyim.” dedi.

KARABÜK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN