“Biz Anadoluyuz” Projesi

“Biz Anadoluyuz” Projesi

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında havayolu ile Ankara’ya ardından karayolu ile yola çıkan Bingöllü ikinci grup öğrenciler Karabük’e geldi

Kent meydanında düzenlenen karşılama törenine Vali Kemal Çeber, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, Karabük Belediye Başkan Vekili Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ile İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Zafer katıldı.Pazartesi gününe kadar Karabük’te kalacak olan Bingöllü öğrenciler kendileri için hazırlanan program dâhilinde, KARDEMİR ve kent gezisi, Karabük Üniversitesi gezisi, Kardemir Karabükspor’lu futbolcularla tanışma ve sohbet, Safranbolu gezisi ve film gösterimi gibi aktivitelerde bulunacaklar.Kent Meydanında gerçekleştirilen karşılama töreninde Bingöllü öğrencileri kırmayarak bol bol selfi çektiren Vali Kemal Çeber, “Sizleri ilimizde görmekten büyük mutluluk duydum. Karabük’te geçireceğiniz 2-3 günün sizlerde unutulmaz güzel anılar bırakmasını ve keyif almanızı diliyorum. Mümkün olduğunca sizlerle birlikte olacağız. Sizleri çok seviyoruz, Karabük’e hoş geldiniz .”diye konuştu.Karşılama törenin ardından öğrenci grubu, Kent Meydanı Belediye Nikâh Salonunda Karabük’ü anlatan kısa film gösteriminin ardından kalacakları yerlere hareket ettiler.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN