‘Gölge’ operasyonunda 4 kişi tutuklandı

‘Gölge’ operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Karabük merkezli 6 ilde yapılan operasyon kapsamında organize suç örgütü kuran 9 kişilik çeteden 4’ü tutuklandı, 5’i denetimli serbest bırakıldı

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Karabük, Bursa, Yalova, Rize, Van ve İstanbul’da gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan 9 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı.Nöbetçi hakimliğe sevk edilen şüphelilerden örgüt elebaşı Salih K. ile F.G, E.B. ve N.Y. tutuklandı, M.T, H.T, U.Y, S.K. ve M.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Karabük Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 ay süren fiziki ve teknik takip sonucu silahlı organize suç örgütü oluşturan 9 kişilik çete üyelerine ‘Gölge’ operasyonu yapılmıştı.Polise yakalanmamak için kendi aralarında şifreli konuşan çete üyelerin liderlerine ‘Gölge’ haraç kesecekleri yere ‘Mantolama’, uyuşturucuya ‘Yeşil sabun’, silah mermilerine ‘Leblebi’, silahlara ‘Harç makinesi’ ifadeleri kullandığını tespit edilmişti.

KARABÜK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN