Hastane çalışanlarından kadro teşekkürü

Hastane çalışanlarından kadro teşekkürü

Taşeron işçiler ile yapılan düzenlemenin ardından taşeron işçilerin kadroya alınması sonrası hastanede çalışan işçiler AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir araya gelen Öz Büro İş Sendikasına üye taşeoran işçiler basın açıklaması yaptı.Öz Büro İş Sendikası Karabük İl Başkanı Damla Yılmaz Ekemen, her zaman ‘Hakkı savunmak onurumuz, emeğe sadakat şerefimizdir’ ilkesiyle çalışan arkadaşlarının yanında olduk ve olacaklarını söyledi.Ekemen, “Türkiye’de son yıllarda kangren haline gelen taşeron meselesine son noktayı koyan büyük Türkiye’nin onurlu lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tüm taşeron çalışanı arkadaşlarım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Hayaller gerçeğe dönüşmüştür. Sendikamız üyesi arkadaşlar çalıştıkları kurumlarda zaten çok iyi ve fedakarca çalışmakta idi. Şimdi işimize dört elle sarılmaya devam edeceğiz. Bizler bundan sonra kamunun birer çalışanı olarak işlerimize, canla başla milletimiz, devletimiz, insanımız ve Karabük için gece gündüz çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Sendika olarak ilmek ilmek dokuyarak . karış karış ülkeyi dolaşarak her platformada mücadelemize devam ederek omuz omuza bugünlere gelinmiştir. Taşeron sistemindeki emek sömürüsü, haklıyken haksız muamelesi görmek, işten çıkarılma korkusu. Maaşlarımız yattı mı, hizmet ihaleleri sonuçlandı mı, acaba yarın ne olur gibi kaygılarımız son bulmuştur. Milyonlar aileleriyle sevinmekte dualar arşa çıkmaktadır, insana ve emeğe saygısı olan herkesin tarihi bu karama meyi ayakta alkışlamasını beklemekteyiz. Sendika olarak dün olduğu gibi yarında üyelerimiz ve aileleriyle bir bütün omuz omuza her türlü yasal hakkımız için hep beraber bir ve bütün olarak mücadele edeceğiz. Tabi ki kadro sürecinde kapsam dışı kalan bilgi işlem, yemek, görüntüleme ve şoför hizmet alımı çalışan arkadaşlarımız da umut ediyoruz ki en kısa sürede devletimiz tarafından kapsam içine alınır. Bu sürecin tüm taşeron çalışanlarına, Karabük ilimize, ülkemize ve ülke insanımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

KARABÜK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN