Kayalıklara düşerek hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Kayalıklara düşerek hayatını kaybeden genç toprağa verildi

Antalya’da falezlerden kayalıklara düşerek hayatını kaybeden 16 yaşındaki Abdullah Ölmez, memleketi Karabük’te toprağa verildi

Karabük’ten yaz tatili için Antalya’daki yakınlarının yanına giden Abdullah Ölmez, Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı’nda manzarayı izlemek için falezlerin üzerine çıktı. Ölmez, bu sırada dengesini kaybederek 30 metre yüksekten kayalıklara düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.Karabük 75’inci Yıl Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Abdullah Ölmez’in cenazesi memleketi Karabük’e getirildi. Merkeze bağlı Ödemiş Köyü’ndeki cenaze namazına Abdullah Ölmez’in ailesi, yakınları, arkadaşları, öğretmenleri ile İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kardemir’de formen olarak çalışan baba Salih Ölmez, oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul etti. Dün doğum günü olan Abdullah Ölmez, öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN