Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası Karabük’te Başladı

Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası Karabük’te Başladı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası, Karabük’te yapıldı

Soğuksu Spor Salonu’nda başta Karabük olmak üzere Adana-Adıyaman-Antalya-Bartın-Edirne-Eskişehir-Hatay-Kahramanmaraş-Kastamonu-Konya-Kütahya-Manisa-Sivas ve Zonguldak illerinden 88 erkek ve 70’i bayan toplam 158 sporcunun katılımı ile yapılan şampiyonayı, Karabük Valisi Kemal Çeber ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Asbaşkanı Fahrettin Şolpan da takip etti.Programda konuşan Karabük Valisi Kemal Çeber, geleneksel sporlara ilginin artması kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydederek, “Karabük bir spor kenti, ben Karabük Valiliğine başlayalı üç ay oldu. Bu üç ay içersinde uluslararası alanda değişik branşlarda şampiyon olan sporcularımıza ödül verdik. Bu başarılar bu ilin valisi olarak beni son derece mutlu ediyor. Siz bizim özümüzden gelen, geçmişimizden gelen, bize ait olan, bizimle beraber dünyaya yayılmış olan bir sporu yapıyorsunuz, buna ilgi gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN