Trafik kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti

Trafik kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti

Karabük’te dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Bulak köyünden kavşağına seyir halinde olan Taha Peşman (26) yönetimindeki 78 DA 052 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik trafo binasına çarptı.Kazada, sürücü Peşman ve yanında bulunan Sefa Özdemir (21) yaralandı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve durumu ağır olan Özdemir, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde bu sabah hayatını kaybetti.Öte yandan kaza sonrası yapılan inceleme sonrası otomobil sürücüsü Taha Peşman’ın 187 promil alkollü olduğu tespit edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN