Ürkmezer, stad yenileme çalışmalarını yerinde inceledi

Ürkmezer, stad yenileme çalışmalarını yerinde inceledi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, yenileme çalışması yapılan Safranbolu İlçe Stadyumunu inceledi

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Özcan’dan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Ürkmezer, burada gazetecilere yaptığı açıklamada,stadın, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2017 yılı yatırımlarına alınan ve ihale işlemleri tamamlanarak yenilenme işlemlerinin devam ettiğini söyledi.Ürkmezer, "Stat zemininin tüm katmanları ile beraber yenilenecek. Stat etrafında yer alan koşu parkuru uluslararası standartlarda zeminle kaplanacak, stat ve koşu parkurunun alan aydınlatmaları yapılacak. Çim saha ile sentetik saha arasına tribün ve soyunma odaları, stadyum için gerekli bakım makine ve teçhizat alımlarını gerçekleşeceğiz. Stadın en kısa sürede sporcuların ve Safranbolu’da yaşayan vatandaşlarımızın bir an önce hizmetine girmesi için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz." dedi.

KARABÜK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN