Uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama

Karabük merkezli 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 13 kişiden 8’i, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında kent genelinde satıcılara yönelik göz açtırmayan Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Karabük merkezli Ankara, İstanbul, Adıyaman ve Zonguldak’ta eş zamanlı operasyon kapsamında 13 kişiyi gözaltına alınmıştı.Emniyette sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen ve savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Aytekin B., Berfin Deniz K., Sinan Ö., Nail K., Gökhan A., Semih K., Ömer Y. ve Fırat Ç. tutuklandı. G.Ö.Y., H.T., Ü.A., A.T. ve Y.E.A. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

KARABÜK/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN