Başkan Çalışkan: “Bu güzel vatanımızı üç beş soysuza asla bırakmayız”

Başkan Çalışkan: “Bu güzel vatanımızı üç beş soysuza asla bırakmayız”

Şehit Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın eşyalarını teslim etmek üzere Karaman’a gelen silah arkadaşları, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı da ziyaret etti

Geçen Haziran ayında Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın silah arkadaşları, şehidin görev yerinde kalan eşyalarını ailesine teslim etmek üzere geldikleri Karaman’da Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı da ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Karakaş da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Terörle mücadelede son dönemde büyük bir başarıya imza atan polis ve askerlerimizin kahramanlıklarını ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Hainler bu vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağımızı indirmeyi, mübarek ezanımızı dindirmeyi asla başaramayacaklar. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mazlumların umudu olan güzel vatanımızı üç beş soysuza asla bırakmayacağız” diyerek tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diledi.Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Çalışkan, şehit özel harekat polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın silah arkadaşlarına çeşitli hediyeler verdi.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN