Başkan Çalışkan: “Sanayi yolunda trafik daha güvenli hale gelecek”

Başkan Çalışkan: “Sanayi yolunda trafik daha güvenli hale gelecek”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Sanayi Köprülü Kavşağının hizmete girmesiyle birlikte trafiğin daha güvenli hale geleceğini söyledi

Başkan Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ile birlikte yapımı devam eden Sanayi Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Şehrin en önemli güzergahlarından birisi olan sanayi kavşağında yapımına başlanan köprülü kavşağın bu noktadaki araç trafiğini daha güvenli hale getireceğini ifade eden Başkan Çalışkan, "Şehir içi ulaşımı daha güvenli ve modern hale getirmek adına yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda hayata geçirdiğimiz sanayi köprülü kavşağı projesinde çalışmalar devam ediyor. Alparslan Türkeş Bulvarı, İbrahim Öktem ve Atatürk Caddesi gibi şehrimizin en önemli caddelerinin birleşme noktasında bulunan kavşak üzerinde yoğun bir trafik akışı bulunmakta. Bu yoğunluktan dolayı araçların sık sık karşılaşmaları nedeni ile zaman zaman istenmeyen kazalar meydana gelmekte idi. Çalışmalarının tamamlanarak kavşağın trafiğe açılmasıyla bu sorunu ortadan kaldırmış olacak. İnşallah sanayi köprülü kavşağını bu yıl sonunda Karaman’ın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

KARAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN