Başkan Çalışkan: “Seyir terasları şehrimize büyük değer katacak”

Başkan Çalışkan: “Seyir terasları şehrimize büyük değer katacak”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye tarafından Mersin girişine yaptırılan ve bitme aşamasına gelen seyir teraslarının şehre büyük değer katacağını söyledi

Başkan Çalışkan, Valilik konağı arkasında bulunan yamaç üzerinde 35 bin metrekare alanda yapımına başlanan seyir teraslarında çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Proje dahilinde, kafeterya, su oyun havuzları, çocuk oyun grupları, modern aydınlatma sistemlerinin yapımı tamamlandı. Yüklenici firma ve belediye ekipleri yapımı tamamlanan alanlarda mekanik, yapısal ve fonksiyon testleri yapıyor. Kısa süre içerisinde kontrollerin tamamlanması ile çalışmalar bitmiş olacak. Çok şükür Karaman’ımıza sosyal yaşam alanında değer katacak bir projeyi daha tamamlamış olacağız. Tabiri yerindeyse mezbele bir alanı güzide bir sosyal ve yeşil alana dönüştürdük. Karamanımıza hayırlı olsun” dedi.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN