Caddede yürürken yediği dürüm sonu olan şahıs toprağa verildi

Caddede yürürken yediği dürüm sonu olan şahıs toprağa verildi

Karaman’da yolda yürürken yediği dürümün nefes borusuna kaçması sonucu hayatını kaybeden bir çocuk babası Sait Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Edinilen bilgiye göre, bir çocuk babası olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Sait Doğan, şehrin en işlek caddesinde yürürken yediği dürümün biranda nefes borusuna kaçması sonucu fenalaştı. Bir vatandaştan sırtına vurması için yardım isteyen Sait Doğan, olay yerine çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bilinci kapalı olarak hastaneye gelen Sait Doğan’ın nefes borusundan ciğerlerine kadar giden dürüm parçalarını doktorlar tarafından çıkartıldı. Daha sonra yoğun bakıma alınan Sait Doğan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Kesin ölüm sebebi otopsiden sonra belirlenecek olan 30 yaşındaki Sait Doğan için Musalla Meydanında cenaze namazı kılındı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Doğan’ın yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın ardından Sait Doğan, Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

KARAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN